Dedicata excelentei. Dedicata zambetului tau!

Estetica dentara

Te-ai saturat sa-ti ascunzi zambetul? Vrei sa remediezi situatia stanjenitoare de a avea dintii ingalbeniti,patati,ciobiti sau chiar lipsa? Sau,pur si simplu vrei sa-ti reinventezi zambetul?
Acum este momentul! Clinica dentara Menadent te poate ajuta sa obtii un zambet de Hollywood,pentru ca meriti.

Fatetele dentare

Fatetele dentare sunt lucrari protetice ultra-subtiri,ca o “unghie falsa” care au rolul de a masca sprafetele dentare inestetice pentru a imbunatati zambetul.
Aceste structuri fine din portelan sunt cimentate adeziv pe suprafetele vizibile ale dintilor frontali, schimbandu-le culoarea, forma, dimensiunea sau lungimea.
Ele pot fi realizate din din portelan sau materiale compozite. Fatetele din portelan au o rezistenta mai buna in timp comparativ cu cele din compozit datorita structurii dure care nu sufera procese de immbatranire, de asemenea au un indice de refractie al luminii similar cu structura naturala a dintelui.
Ce probleme de natura estetica rezolva fatetele dentare?

  • dinti cu pigmentatii rezultate in urma tratamentelor de canal, in urma tratamentelor sistemice cu tetraciclina sau alte medicamemte, hiperfluoroza, sau in urma unor obturatii multiple pe dinte;
  • dinti ciobiti sau fracturati;
  • dinti nealiniati, de dimensiuni si forme diferite;
  • spatiile dentare pot fi inchise prin fatetari.