Dedicata excelentei. Dedicata zambetului tau!

Cosmetica dentara

Cum sa obtii un zambet perfect in cativa pasi simpli?

1. Albirea dentara

2. Fatetele dentare NO-PREP

3. Gingivoplastia

4. Bijuteriile dentare

Acum este momentul! Clinica dentara Menadent te poate ajuta sa obtii un zambet de Hollywood,pentru ca meriti.

Cum sa obtii un zambet perfect in cativa pasi simpli?

 1. Albirea dentara
  Modificarea culorii dintilor gface parte din procesul de imbatranire, dintii inhcepand sa-si schimbe culoarea inca din adolescenta.
  Albirea dentara se adreseaza de asemenea si persoanelor cu dintii patati datoriita alimentatiei, lichidelor ingerate- in special vin rosu, cafea si tutun, fiind o procedura non-invaziva.
  La clinica Menadent efectuam albiri dentare cu laserul dentar. Procedura consta in aplicarea pe suprafetele vizibile ale dintilor o substanta ce va fi activata cu laserul dentar, timpul necesar fiind de 30-60 minute in functie de gradul de profunzime al pigmentilor. Anumiti pacienti pot avea nevoie de o a doua sedinta la distanta de o saptamana de prima.
 2. Fatetele dentare NO-PREP
  Fatetele NO-PREP va confera zambetul dorit fara a afecta structura dintilor prin frezare gratie noilor clase de materiale adezive pentru cimentare.
  Ele se recomanda in cazul unor malpozitii dentare moderate, discolorari sau pentru a modifica forma sau lungimea dintilor.
 3. Gingivoplastia
  Este o procedura chirurgicala minim-invaziva de reconturarea a gingiei de la nivelul coletelor dintilor cu scop estetic sau functional.Este similara cu gingivectomia, diferenta fiind inciziile conservatoare.Gingiile sunt conturate si surplusul de tesut ce cauzeaza asimetrie sau malformatie este indepartat.
  Gingivoplastia este o procedura simpla si rapida care se realizeaza de obicei in cateva minute.
  Utilizarea laserului dentar pentru aceasta manopera duce la o vindecare instantanee si fara riscuri post-operatorii.
 4. Bijuteriile dentare
  Ultima moda pentru a obtine un zambet deosebit in afara de albirea dentara o reprezinta aplicarea bijuteriilor dentare.
  Acestea sunt piese de mici dimensiuni din diferite materiale (cristale,diamante sau metale : aur) aplicate pe suprafata dintilor cu o substanta speciala.
  Aplicarea nu necesita frezarea sau realizarea unei cavitati,nefiind afectata structura dintilor,de asemenea pot fi indepartate cu usurinta,ele mentinandu-se de la 6 luni pana la cativa ani in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului.